Chocoladetaart zonder granen, zuivel of geraffineerde suiker
Prep Tijd
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Prep Tijd
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Ingrediënten
300
g
amandelbloem
125
g
kokosbloesemsuiker
75
g
cacao
1
g
zout
1
g
bicarbonaat
2
eieren
250
ml
kokosmelk
1
tl vanille-extract
in
Kokosolie omte vetten
Instructies
Verwarm de oven op 180ºC
Voeg de droge ingrediënten samen en meng goed
Voeg vervolgens de natte ingrediënten bij de droge en meng tot een glad deeg zonder klonters
Vet een bakvorm in met kokosolie en voeg het deeg toe
Bak 30 – 35 min. op 180ºC voor een smeuïge cake. Laat langer bakken indien je liever een droge cake hebt.
Notities
Wil je meer? Dan kan je altijd noten of extra chocoladestukjes toevoegen.