[easy-image-collage id=359]
Banaan en ei, meer heb je niet nodig! Op inspiratieloze dagen, zijn dit 2 ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Je kan de pannenkoekjes als ontbijt of lunch eten of als lekkere gluten- en suikervrije snack. Kinderen vinden ze geweldig :-)!
Je kan er kleine pannenkoekjes of flensjes van maken (dit vraagt wel wat oefening ;-)). Of voor de kinderen kan je er letters of figuurtjes mee maken. Met een beetje amandelpasta, fruit of siroop (zonder toegevoegde suiker) smaken ze nog eens zo lekker.
Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 30 minuten |
Porties |
|
Ingrediënten
Voor stevigere pannenkoeken
Voor meer smaak/geur
|
|
- Zet een anti-aanbakpan op een mediumhoog vuur (stand 8 bij inductiefornuis met 14 standen) en laat de kokosolie smelten. Bij een te hoge temperatuur raakt de binnenkant van de pannenkoek niet gebakken.
- Voeg alle ingrediënten samen en mix met een staafmixer.
- Voeg het deeg in de gewenste vorm toe als de pan goed heet is.
- Laat enkele minuten bakken tot de onderkant bruin is.
- Draai de pannenkoeken om en laat nog even bakken tot de andere kant ook bruin is.
- Smullen maar!
Je kan de pannenkoeken ook enkele dagen in de frigo bewaren.