Frisse koolsla

 


Alweer een lekker, snel en eenvoudig Grieks receptje ;-). Vaak wordt deze koolsla met azijn of mayonaise gemaakt, maar origineel wordt er enkel citroen, zout en olijfolie ingedaan. Pure ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Nog iets wat vaak vergeten wordt is dat je de kool eerst moet kneden met wat zout. Dit zorgt ervoor dat de koolsla zacht en sappig wordt.

Lekker als bijgerecht of als lunch.

Verder lezen Frisse koolsla

Bananenmuffins zonder toegevoegde suiker

LIB - Bananenmuffins


Met dit receptje hoef je je nooit meer schuldig te voelen na het eten van een muffin :-). De enige zoetstof die erin zit is BANAAN  en de binding gebeurt met kokosbloem en eitjes. Je kan met dit recept ook weer eindeloos variëren door extra’s toe te voegen, zoals: appel, noten, chocoladestukjes, blauwe bessen, wortel, rozijnen, … . Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Heb je tijdens de week niet veel tijd of zin om te bakken? Kijk dan of er op zondag ergens een kwartiertje tijd is. Ze staan op 1-2-3 in de oven en zo heb je op drukke weekdagen een snel ontbijtje of lekker tussendoortje voor de kinderen. 

Verder lezen Bananenmuffins zonder toegevoegde suiker