Mango-komkommersla met granaatappel en honingdressing


Een lekker frisse en kleurrijke salade voor bij de BBQ of als lekkere zomerse salade. Past perfect bij kip en scampi’s. 

 

Recept Afdrukken
Mango-komkommersla met granaatappel en honingdressing
Maaltijd Bijgerecht
Prep Tijd 20 min.
Porties
pers.
Ingrediënten
Salade
Dressing
Maaltijd Bijgerecht
Prep Tijd 20 min.
Porties
pers.
Ingrediënten
Salade
Dressing
Instructies
Salade
  1. Schaaf de komkommer in dunne plakken met een mandoline of schaaf. Snij de mango in reepjes. Haal de pitjes uit de granaatappel of koop ze kant-en-klaar. Hak de munt fijn. Meng alles.
Dressing
  1. Maak de dressing door alle ingrediënten van de dressing samen te voegen en goed te mengen tot een gladde dressing. Voeg toe aan de salade en meng goed.
Deel dit Recept

Aubergetta’s, het glutenvrij alternatief voor bruschetta’s


Vroeger maakte ik wel eens bruschetta’s als ik zin had in pizza of er overschot ciabatta was dat dringend op moest. Als ik hier nu zin in heb, is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om terug brood te gaan eten (ik krijg er diarree van), dus heb ik een glutenvrije variant gemaakt. Door het brood te vervangen door aubergines krijg je nog een extra portie groenten binnen en heb je toch de smaak van pizza :-).

Verder lezen Aubergetta’s, het glutenvrij alternatief voor bruschetta’s